Wednesday, February 11, 2009

Persbericht (Dutch)

Groene T-shirts zijn helemaal happening dit voorjaar!

Op het blog www.ecarnow.nl van cabaretière Merel Moistra kan je kijken naar een filmpje waarin zij een tirade afsteekt. Als je haar steunt in haar kruistocht tegen iedereen die de komst van de E-car tegenhoudt ben jij helemaal hip en groen dit voorjaar in een E-car now T-Shirt!

Het gaat over de grootste oplichting in de geschiedenis van de mensheid.

Hysterisch rijke olieproducenten en hun maatjes van de auto-industrie hebben een dealtje. Zuinige auto's zijn slecht voor zaken.

Daarom kloppen lobbyisten van de auto-industrie op elke deur waarachter ze een beleidsmaker verwachten. Alles wordt ingezet om te voorkomen dat bestuurders een einde maken aan deze oplichtingspraktijken .

Regeringen die dit zouden moeten voorkomen zitten bij de oplichters opschoot. Prachtig die slurpende auto's. We worden al jaren uitgezogen met een schofterig hoge petroleumtax. Kilometer heffing invoeren? Nou die hebben we allang hoor.

Elektrische groene auto's die 1 op 152 rijden, en voor de rest in prestatie absoluut niet onderdoen, bestaan gewoon. Die hoeven niet meer te worden uitgevonden. Maar er zijn een aantal zeer rijke mensen die er rijker van worden als ze ons deze dingen onthouden. Schijt aan het milieu.

Merel is het zat!! Een groene revolutie en wel nu graag!

We moeten allemaal opstaan en wel tegelijkertijd. En om te voorkomen dat in alle hoofdsteden van de Europese gemeenschap regeringsgebouwen in de fik worden gestoken dacht ik dat het een leuk signaal is als we allemaal een groen T-shirt zouden gaan dragen.

Ter voorkoming van ellende. Allemaal dus. Jij ook!

Kijk naar of lees Merel haar speech op www.ecarnow.nl

2 comments:

Unknown said...

hi Merel,
heel goed!!!! Helemaal mee eens en ik vind het knap dat je dit aangaat. Ik koop een t-shirt!!
groetjes
Donna

Unknown said...

YES I like!!!
Merel kom je naar het Gorcums Hippiefestival met een kraampje staan hiermee??
groetjes
Donna